Welkom bij de vijfde aflevering van Ballet Kroket! We hebben het over alle dingen waarmee je het leven kunt vieren, versieren en verdiepen, kortom over alles op de lijn van ballet tot kroket. Onze koks van de week zijn Catherine van Lith en Elise Calkoen. Catherine organiseert culinaire kunstbelevingen op haar eigen eiland in de Vinkeveense plassen. Kijk op Cathseiland.nl voor de eerstvolgende data wanneer je daar bij kunt zijn. Elise is de kok op Caths Eiland en heeft haar eigen cateringbedrijf. Meer informatie over haar vind je op Instagram onder Lady Turkey Food. Host Francien Knorringa bezocht The Library of Congress in Washington DC, Ellis Island in New York City en The Canadian Museum of Immigration at Pier 21 in Halifax, Nova Scotia. Host Jannekee Kuijper las het boek Alkibiades van Ilja Leonard Pfeijffer. Gids Helena Hilgerdenaar las het boek Ach, deze leegte, deze verschrikkelijke leegte van Joachim Meyerhoff. Dit boek is te bestellen bij de boekhandel. Gids Mathijs Alderliefste bezocht verhalenavonden in Mezrab - House of Stories in Amsterdam. Meer informatie op mezrab.nl Onze adverteerders zijn: Hermit Gin - de lekkerste gin die er is, gemaakt met Oosterscheldewater en nog een trits aan geheime ingrediënten, te koop bij Gall en Gall De Kookhaven - te gekke locatie aan de rafelrand van Amsterdam, geschikt voor al uw culinaire uitspattingen, van private dining tot kookworkshop, van vergadering tot culinair feestje. Bespreek de mogelijkheden met uitbater Dick Ferwerda. Kijk op www.kookhaven.nl Adverteren in Ballet Kroket? Mail naar alles@balletkroket.nl Wil je een opname van Ballet Kroket bijwonen? Mail naar alles@balletkroket.nl
Gemaakt door: Ballet Kroket Eerste aflevering: 07-05-2023
De podcast Ballet Kroket heeft in totaal 45 afleveringen
Maker: Ballet Kroket Datum: 22-05-2023
Maker: Ballet Kroket Datum: 05-06-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.