Aflevering S6e21: Sadilek Kan Het Niet Maken Om Transfervrij Weg Te Gaan Bij Fc Twente

· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

FC Twente kan even op adem te komen, na alle inspanningen van de laatste weken. Maar voordat het zover is, valt er nog ontzettend veel te bepraten. Dat doen Fardau en Leon dan ook. Over de waardeloze zondag, nederlaag bij Feyenoord, Daan Rots, het rendement van de andere buitenspelers, de zuivere speeltijd in De Kuip en alle contractverlengingen.

Want hoe zit het daar mee? Meerdere luisteraars willen dat graag weten. Over het aflopen contract van Michal Sadilek zijn Fardau en Leon het voor de verandering helemaal met elkaar eens. „Door op die skelter te gaan zitten, heeft hij niet alleen zijn eigen seizoen verpest, maar hij heeft Twente ook een transfer door de neus geboord. Daarom kan hij niet maken om nu voor niks de deur uit te gaan.” Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13-11-2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 275 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S6E21: Sadilek kan het niet maken om transfervrij weg te gaan bij FC Twente

Ballen verstand · 07-10-2024

00:00 00:26:23