Aflevering S6e15: Is De Clubloze Jahanbakhsh Nog Een Optie Voor Fc Twente En Komt Er Nieuwe Weddenschap Met Steijn?

· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

FC Twente gaat de drukste periode van het jaar in met een speler minder na de blessure van Younes Taha. Gaat de club nog vissen in de vijver van transfervrije voetballers? De vele scouts onder de supporters zien de komst van Alireza Jahanbakhsh of Vito van Crooij wel zitten? Fardau en Leon gaan in de podcast De Ballen Verstand op de vraag of dit reële opties zijn.

Aan de vooravond van het weekend wordt uiteraard ook de wedstrijd van zondag bij Almere City besproken. Maar daarboven hangt nog iets: Manchester United-uit, woensdag op Old Trafford. „Maar hoe gek dat misschien ook klinkt, Almere is belangrijker dan Manchester.”

En verder wordt er ook nog even teruggeblikt op de midweekse wedstrijd tegen Heerenveen. Met in de hoofdrollen Mitchell van Bergen en Sem Steijn. Met die laatste is een nieuwe weddenschap in de maak. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13-11-2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 275 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S6E15: Is de clubloze Jahanbakhsh nog een optie voor FC Twente en komt er nieuwe weddenschap met Steijn?

Ballen verstand · 20-09-2024

00:00 00:19:20