Aflevering S6e1: Na De Shock Van Het Ongeval Krijg Je Nu Die Vervelende Schuldvraag, Terwijl Iedereen Alleen Maar Goede Bedoelingen Had

S6E1: Na de shock van het ongeval krijg je nu die vervelende schuldvraag, terwijl iedereen alleen maar goede bedoelingen had
· Aflevering van de podcast: Ballen verstand

De echo van het ongeval met de stellage bij de eerste oefenwedstrijd van FC Twente in Geesteren zal nog wel een tijdje hoorbaar zijn. Ook in de podcast De Ballen Verstand komt de gebeurtenis bij Stevo uiteraard ter sprake.

Fardau en Leon voelen mee met alle direct betrokkenen. Leon was erbij, en hij roemt iedereen die aanwezig was. „Na de eerste paniek, kwamen de mensen meteen in de hulpstand.” Uiteraard zullen nu vele vragen beantwoord moeten worden. Bij FC Twente pakken ze maandag de draad weer op en Fardau vraagt zich af of deze gebeurtenis verder nog invloed heeft op de voorbereiding.

En uiteraard is er de wekelijkse kwestie rond Wout Weghorst. Moet-ie in de basis van Oranje of niet? Fardau heeft in elk geval een duidelijke mening.

Wil je meer lezen over het spandoekongeluk? Ga da naar tubantia.nl/spandoekongeluk. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Ballen verstand

Ballen verstand

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 13/11/2019

De podcast Ballen verstand heeft in totaal 264 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

S6E1: Na de shock van het ongeval krijg je nu die vervelende schuldvraag, terwijl iedereen alleen maar goede bedoelingen had

Ballen verstand · 24-06-2024

00:00 00:25:47