Aflevering 101. Krachtig Inzicht Over Heling: Dit Mag Je Doen Wanneer Je Het Gevoel Hebt Dat Je Hard Aan Het Werk Bent Maar Nog Geen Resultaat Ziet En Het Uitzichtloos Voelt ?

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Astrologie voor beginners

Als je in je healing journey bezig bent, kan het soms zijn dat de groei gestaagd gaat waar je steeds langzaam aan resultaat ziet en dat werkt motiverend. Maar soms kan het juist zijn dat je hard aan het werk bent, maar op bewust niveau hier nog niet veel van merkt. Waardoor je op een gegeven moment steeds meer gefrustreerd raakt en je motivatie ver te zoeken is. In deze podcast deel ik met je wat je hierin mag doen, om je mindset te shiften en een helikopter view te geven. Boek hier je Biotensor sessie:  https://www.danielapreviti.com/biotensor Download hier je gratis astrologie gids: https://www.danielapreviti.com/astrologiegids Boek hier je gratis match call voor mijn coachingstraject i.c.m. biotensor:  https://www.danielapreviti.com/coaching Wil je nog meer over astrologie, spiritualiteit & mindset leren op mijn Instagram account?  https://www.instagram.com/danielapreviti_/ Vind je eigen astrologie chart:  - ga naar www.astro.com - klik op “charts & calculations” - klik op “extended chart selection” - en hier mag je je geboorte gegevens invoeren :)

Stem website va het jaar
Astrologie voor beginners

Astrologie voor beginners

Gemaakt door: Daniela Previti Eerste aflevering: 31-07-2022

De podcast Astrologie voor beginners heeft in totaal 105 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

101. Krachtig inzicht over heling: dit mag je doen wanneer je het gevoel hebt dat je hard aan het werk bent maar nog geen resultaat ziet en het uitzichtloos voelt ?

Astrologie voor beginners · 27-07-2024

00:00 00:11:30