Aflevering [104] Freedom Cashflows: Hoe Je Slim Een Recreatiewoning Kunt Verhuren: Tips Van Nikki Koppendraaijer (Bnbverhuurcursus)

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID

In deze aflevering van de Freedom Cashflows podcast heb ik een bijzonder inspirerend gesprek met Nikki Koppendraaijer, de man achter BnBVerhuurCursus.nl. Nikki en zijn vrouw Priscilla hebben sinds 2015 een bloeiende onderneming opgebouwd in de verhuur van vakantiewoningen, maar hun reis naar financiële vrijheid is er een die bol staat van strategische keuzes, leerervaringen en gedurfde stappen. We duiken samen in de wereld van vastgoed, waar Nikki vertelt hoe hij van een carrière bij het Korps Mariniers naar een leven vol vrijheid en onafhankelijkheid is gegaan. Maar wat was de sleutel tot hun succes? Wat zijn de stappen die zij hebben genomen om een leven op eigen voorwaarden te creëren? In dit gesprek onthult Nikki hoe zij hun eerste investeringen hebben gedaan, waarom ze besloten om internationaal uit te breiden, en welke cruciale lessen ze onderweg hebben geleerd. Dit gesprek gaat verder dan alleen vastgoed. Nikki deelt ook hoe hij en Priscilla hun bedrijf hebben gestructureerd om meer tijd en vrijheid te hebben voor de dingen die er echt toe doen. Of je nu overweegt om je eerste stappen in vastgoed te zetten of gewoon geïnspireerd wilt worden door een verhaal van slim ondernemerschap, deze aflevering heeft iets voor iedereen. Maar dat is nog niet alles. We gaan ook dieper in op de uitdagingen en successen die Nikki en Priscilla hebben ervaren tijdens hun ondernemersreis. Hoe slagen zij erin om zowel hun bedrijf als hun gezin in balans te houden? En wat zijn de grootste misvattingen over investeren in vakantiewoningen waar zij anderen voor willen behoeden? Wil je weten hoe je net als Nikki en Priscilla een leven op je eigen voorwaarden kunt creëren? Dan wil je deze aflevering zeker niet missen. Sluit je aan bij de Freedom Business Club voor exclusieve toegang tot het besloten gedeelte van deze podcast, waar ik nog dieper inga op de cijfers, strategieën en persoonlijke inzichten die Nikki heeft gedeeld. Dit is jouw kans om te leren van een expert en zelf stappen te zetten richting financiële vrijheid. Volg Nikki en Priscilla hier op instagram!

Stem website va het jaar
Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID

Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID

Gemaakt door: Ashley Timmermans Eerste aflevering: 06-06-2023

De podcast Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID heeft in totaal 106 afleveringen

Vorige aflevering

Dit is waarom je niet direct start met een online cursus maken!

Dit is waarom je niet direct start met een online cursus maken!

Maker: Ashley Timmermans Datum: 07-08-2024

Volgende aflevering

Zo creëer ik simpel en snel content voor meerdere kanalen

Zo creëer ik simpel en snel content voor meerdere kanalen

Maker: Ashley Timmermans Datum: 16-08-2024

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

[104] Freedom Cashflows: Hoe je slim een recreatiewoning kunt verhuren: tips van Nikki Koppendraaijer (bnbverhuurcursus)

Ashley Timmermans | BUSINESS*MINDSET*LIFESTYLE*VRIJHEID · 12-08-2024

00:00 00:50:32