Aflevering #02 In Gesprek Met Marieke Van Meijeren: Over Bewust En Intuïtief Ouderschap, Dicht Bij Jezelf Blijven En "Brieven Aan Mijn Dochter"

#02 in gesprek met MARIEKE VAN MEIJEREN: over bewust en intuïtief ouderschap, dicht bij jezelf blijven en "Brieven aan mijn dochter"
· Aflevering van de podcast: Ambitieuze ouders

?????????? Vond je deze aflevering leuk, boeiend of waardevol? Fijn als je een sterren review achter kunt laten, zo wordt de podcast door nog meer ambitieuze ouders gevonden! Mijn naam is Kimberley Galenkamp, en ik coach ambitieuze ouders naar meer rust en balans (ook binnen organisaties!). Wil je meer weten? Check https://kimberleygalenkamp.nl , https://www.linkedin.com/in/kimberleygalenkamp/ , https://www.instagram.com/kimberleygalenkamp/ . Marieke van Meijeren is oprichter van De Bewustzijn School en auteur van meerdere boeken. Marieke vind je via https://www.instagram.com/mariekevanmeijeren3/ en haar Debuut roman "Brieven aan mijn dochter" is vanaf nu (in de pre-order) te koop. Check hiervoor: https://debewustzijnschool.nl/online-lancering-brieven/

Ambitieuze ouders

Ambitieuze ouders

Gemaakt door: Kimberley Galenkamp Eerste aflevering: 29/03/2024

De podcast Ambitieuze ouders heeft in totaal 8 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#02 in gesprek met MARIEKE VAN MEIJEREN: over bewust en intuïtief ouderschap, dicht bij jezelf blijven en "Brieven aan mijn dochter"

Ambitieuze ouders · 14-11-2023

00:00 00:58:47