Aflevering 7. Mijn Route Naar Een Tweede - Hoe Zag Mijn Route Eruit Toen Ik Voor De Tweede Keer Bewust Alleenstaande Moeder Wilde Worden?

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Alleen Mama

Waarom zit er 5,5 jaar tussen mijn oudste en mijn jongste? In deze aflevering leg ik dit uit. Ik vertel over mijn onzekerheden, mijn inseminaties, de stap naar mijn IVF traject en uiteindelijk de geboorte van mijn zoon! Wil je weten hoe ik voor de tweede keer bewust alleenstaand moeder werd? Dan moet je deze aflevering zeker luisteren.   Belangrijk: dit is mijn verhaal. En dit waren de regels die toen golden van mijn ziekenhuis. Dit kan voor iedereen weer net iets anders zijn en de regels kunnen ook van elkaar verschillen per ziekenhuis of kliniek. Ga daarom altijd zelf ook op onderzoek en informeer naar de regels die gelden voor jou persoonlijk.

Stem website va het jaar
Alleen Mama

Alleen Mama

Gemaakt door: Marlies Eerste aflevering: 13-09-2024

De podcast Alleen Mama heeft in totaal 10 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

7. Mijn route naar een tweede - hoe zag mijn route eruit toen ik voor de tweede keer bewust alleenstaande moeder wilde worden?

Alleen Mama · 26-08-2024

00:00 0:17:26