Aflevering Af069 # Rusten Zonder Schuldgevoel | De Kracht Van Pauzeren In Een Drukke Wereld | En Wat Voor Invloed Heeft Dit Op Je Human Design?

· Aflevering van de podcast: Alanna Meijers

In deze aflevering duiken we in de wereld van zelfleiderschap en hoe je het kunt ontwikkelen om meer controle te krijgen over je leven en keuzes. Herken je jezelf in uitspraken zoals: "Ik wil wel meer richting geven aan mijn leven, maar ik weet niet waar te beginnen" of "Het klinkt goed om mijn eigen pad te volgen, maar wat als ik fouten maak?" Deze twijfels komen vaker voor dan je denkt en kunnen een grote impact hebben op je vermogen om te groeien. Samen onderzoeken we hoe deze onzekerheden je kunnen tegenhouden en wat je kunt doen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik deel praktische strategieën en inzichten om jouw leiderschap te versterken, zodat je meer vrijheid en voldoening ervaart. Ontdek hoe je met een krachtige mindset en duidelijke intenties de stappen kunt zetten naar een leven dat volledig in lijn is met wie je wilt zijn. Laten we die innerlijke leiding versterken en beginnen met het creëren van jouw unieke pad. Vergeet jezelf niet te abonneren op deze podcast! Volg mij op: Alanna Meijers Fontijn (@alannameijers) • Instagram-foto's en -video's Werk met mij: Exclusief 1 op 1 Traject - Alanna Meijers VIP Transformatie dag: VIP Transformatie dag - Alanna Meijers Human Design: Human Design - Alanna Meijers Weekly Selfcare Tool: Gratis Tool - Alanna Meijers Plan een call in: Vrijblijvend Groeigesprek - Alanna Meijers   Wil je reageren of heb je een vraag stuur Alanna een DM op Instagram of mail via info@alannameijers.nl. Ik hoor graag van je.

Alanna Meijers

Alanna Meijers

Gemaakt door: Alanna Meijers Eerste aflevering: 08-02-2024

De podcast Alanna Meijers heeft in totaal 73 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

AF069 # Rusten zonder schuldgevoel | De kracht van pauzeren in een drukke wereld | En wat voor invloed heeft dit op je Human Design?

Alanna Meijers · 27-09-2024

00:00 00:16:03