Aflevering S7e42: ‘Tegen Duitsland Kun Je Pas Zien Wat Zege Op Bosnië Waard Is’

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: AD Voetbal podcast

De oefenzege van het Nederlands elftal tegen Bosnië en Herzegovina is een van de onderwerpen in de nieuwe AD Voetbalpodcast. Van het het spel van Joshua Zirkzee tot het middenveld met Ryan Gravenberch. Van de mogelijke keuze van Memphis Depay tot een boze Wout Weghorst op de training. Etienne Verhoeff bespreekt het met Sjoerd Mossou én hij belt met Dennis van Bergen over het afscheid van Mark van de Maarel.

,,Het was een leuke wedstrijd van Oranje. Aantrekkelijk voetbal. Dynamisch met een lekker middenveld", vertelt Mossou in de AD Voetbalpodcast. ,,Maar weet je nog dat we in juni voor het EK tegen Canada en IJsland oefenden? Tegen landen uit de middenmoot hebben we nooit problemen. Aan de bal was het best oké altijd. Maar als Oranje tegen landen uit een hogere categorie speelt, dan wordt je geslacht. Dat zet bondscoaches steeds voor een keuze.” Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16-10-2019

De podcast AD Voetbal podcast heeft in totaal 999 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S7E42: ‘Tegen Duitsland kun je pas zien wat zege op Bosnië waard is’

AD Voetbal podcast · 08-09-2024

00:00 00:36:28