Aflevering S7e40: ‘Francesco Farioli Moet Bij Ajax Nu Flink Gaan Puzzelen Op Links’

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: AD Voetbal podcast

Ajax heeft de transfer van Kamaldeem Sulemana zien mislukken. De documenten waren te laat binnen en dus heeft Farioli nu vier spitsen en één linksbuiten. Hoe beoordeel je de transferperiode dan van Ajax? Verder de toekomst van Memphis en geweld op het voetbalveld. Etienne Verhoeff neemt het door met Johan Inan.

,,Hoe zou het met Francesco Farioli gaan vroeg ik me gelijk af toen ik hoorde dat Sulemana niet doorging”, reageert Inan in de AD Voetbalpodcast op de mislukte transfer van Ajax. ,,Farioli hield de transfer van Forbes tegen, omdat hij op de vleugels snelheid en diepgang bracht. Na deze periode heeft hij op links nog maar één man voor de linksbuitenpositie, Mika Godts, en die komt het liefst in de bal.” Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16-10-2019

De podcast AD Voetbal podcast heeft in totaal 999 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S7E40: ‘Francesco Farioli moet bij Ajax nu flink gaan puzzelen op links’

AD Voetbal podcast · 05-09-2024

00:00 00:31:11