Aflevering S7e22: 'De Hel Van Enschede Staat Salzburg Te Wachten'

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: AD Voetbal podcast

FC Twente speelt de eerste finale van het seizoen. Maar volgen er meer? Ook wordt werkweigering in het voetbal behandeld. En kan een BVO nog groeien zonder externe investeerder in deze tijd? Etienne Verhoeff neemt het allemaal door met Fabian van der Poll in een nieuwe AD Voetbalpodcast. Daarnaast bespreekt Patrick Woerst een middenvelder van Ajax.

„De winst die FC Twente moet boeken ten opzichte van RB Salzburg is het stadion. Ondanks de vakantie was het duel binnen een paar minuten uitverkocht”, vertelt Leon ten Voorde in de AD Voetbalpodcast. „Salzburg staat de hel van Enschede te wachten, omschreef Michel Vlap het vorige week.”

Kan een voetbalclub nog zonder externe investeerders? Zondag besprak Robert Eenhoorn in Goedemorgen Eredivisie de opties voor AZ en hij vertelde dat het plafond wel bereikt was financieel. „Ik denk dat er meer zullen komen, maar op de achtergrond”, vertelt Fabian van der Poll in de podcast. Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16-10-2019

De podcast AD Voetbal podcast heeft in totaal 998 afleveringen

Vorige aflevering

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S7E22: 'De hel van Enschede staat Salzburg te wachten'

AD Voetbal podcast · 13-08-2024

00:00 00:30:36