Aflevering S7e13: 'Engelse Transfermarkt Nog Rustig Door Financial Fair Play'

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: AD Voetbal podcast

Manchester United heeft wel wat nieuwe namen binnen, maar verder lijkt het nog rustig op de Engelse markt. Bij het Liverpool van Arne Slot zijn nog geen nieuwe spelers binnen. Ook zijn er positieve geluiden over Ruud van Nistelrooij en mogen straks in Nederland alleen aanvoerders nog klagen bij de scheidsrechter,. Etienne Verhoeff neemt het allemaal door in de AD Voetbalpodcast met Geert Langendorff.

‘Het is heel rustig op de Engelse transfermarkt’, vertelt Langendorff vanuit Engeland. ‘Veel clubs zijn met handen en voeten gebonden aan het financial fair play. Kijk maar naar Manchester United, die kunnen pas een speler vastleggen als er iemand vertrekt. En ze zijn niet de enige.’

Komende zondag krijgen we in een primeur in het Nederland voetbal. De EK-spelregel dat alleen een aanvoerder in gesprek mag met bij de scheidsrechter wordt ingevoerd. Zowel in het betaald als amateurvoetbal. ‘In Engeland zijn ze nog niet zo ver. Er is dit seizoen wel een pilot mee gedraaid, maar de resultaten zijn nog niet bekend. Ik denk dat veel scheidsrechters het wel willen, want als vijf spelers om hem heen staan, dan slaat dat ook over op het publiek.’   Beluister de hele AD Voetbalpodcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform. Support the show: https://krant.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stem website va het jaar
AD Voetbal podcast

AD Voetbal podcast

Gemaakt door: DPG Media Eerste aflevering: 16-10-2019

De podcast AD Voetbal podcast heeft in totaal 997 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S7E13: 'Engelse transfermarkt nog rustig door Financial Fair Play'

AD Voetbal podcast · 31-07-2024

00:00 00:26:07