Fermenteren is een eeuwenoude formule om groente, vlees en vis langer te kunnen bewaren. Als je groente wilt fermenteren, doe je die in een weckpot met zout water op kamertemperatuur en je wacht een paar dagen tot er luchtbelletjes opstijgen, en dan doe je de weckpot dicht en je zet hem in de koelkast. Deze aflevering gaat over houdbare dingen in je business. En de links naar de 2 trainingen waar nu een Black Friday-korting voor geldt van 50% zijn https://www.schrijvenvoorinternet.nl/epic-e-mail-copywriting/ en https://www.schrijvenvoorinternet.nl/vet-veel-verdienen-via-verkoopgesprekken/
Gemaakt door: Aartjan van Erkel Eerste aflevering: 24-04-2022
De podcast Aartjan van Erkel Podcast heeft in totaal 301 afleveringen
Maker: Aartjan van Erkel Datum: 08-11-2021
Maker: Aartjan van Erkel Datum: 22-11-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.