Met aardappels kun je veel meer dan alleen frietjes maken… Je kunt er ook ‘kaas’ van maken! In deze aflevering bespreken Carl Wessel (Business Development Manager) en Anne van de Camp (Productontwikkelaar) de ontwikkeling van Potato Cheezz. Van een aardappel kaas maken doe je niet zomaar. Er gaat een heel scheikundig proces aan vooraf, voordat factoren als smaak en smeltbaarheid op het goede niveau zijn. Van uitprobeersels in eigen keuken, tot een kaassoufflé proeven in de fabriek. Alles komt in deze aflevering voorbij! Schuif jij ook aan tafel met Aviko? ?? https://werkenbij.aviko.nl ?? https://linkedin.com/company/aviko ?? https://facebook.com/werkenbijaviko ?? https://instagram.com/werkenbijaviko
Gemaakt door: Werken bij Aviko Eerste aflevering: 19-02-2023
De podcast Aan tafel met Aviko heeft in totaal 7 afleveringen
Maker: Werken bij Aviko Datum: 01-08-2023
Maker: Werken bij Aviko Datum: 01-09-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.